Firma Hudini je  osnovana 1984.godine  ,gdje se 2000 godine  otvara novi objekat sa nazivom  Hudini d.o.o. , te otvaranje dodatnih poslovnica neovisnih jedna od druge Hudiny servis, Hudini Lock.

Naša  djelatnost je izrada ključeva za blindirana vrata,izrada specijalnih ključeva za sefove kao i obični ključevi, te izrada ključeva za sve modele vozila – kod ključevi i ključevi sa daljinskim.

Prodaja i ugradnja blindiranih vrata kao i  svih modela  brava i ostale opreme za osiguranje vašeg doma, poslovnog prostora…

Posebnu pažnju stavljamo na naš servis koji je dostupan 24h Servis i otvaranje svih brava, vozila…(izgubili ste ključeve od stana , vozila., slomili ključ, jednostavno rečeno niste u mogućnosti  otvoriti bravu od stana,vozila.. ).

 Našim stalnim ulaganjem i novitetima radimo i autodijagnostiku, te zaštite za vozila-mehaničke i elektronske, auto alarme brendiranih proizvođaća Patrolline.

Napominjemo da je i naša sporedna djelatnost uspješna refilovanje svih modela inkjet kertridža I laserjet tonera.

U cilju povečavanja sigurnosti objekata naših klijenata pored već isprobanih mehaničkih sistema uvodimo nove elektronske sigurnosne sisteme-alarmi za kuće,poslovne prostore,kancelarije..

 

 

Copyright Hudiniservis.ba © All Rights Reserved - Design by www.bsc.ba